Gratis verzending vanaf 50 euro!

Meer dan 45.000 tevreden klanten

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Menu

Lagers

Neita-Lagers-Combinatielagers-02

Combinatielagers

Combinatielagers, ook wel combirollen genoemd, zijn een kostenbesparende oplossing voor verticale en horizontale bewegingen in machinesystemen. De combinatielagers zijn de beste oplossing wanneer het gaat om lagertoepassingen in profielen als hefkolom en voor transportsystemen.

De bijzondere uitvoering van deze combinatielagers staat een optimale verdeling van belastingen toe. De radiale belasting wordt uitgeoefend op de buitenring, terwijl de axiale krachten worden opgenomen door de geleiderol. Dit zorgt voor een lichtere loop in het profiel, waardoor er beduidend minder slijtage optreed aan het profiel en de lagers.

De montage van combinatielagers is relatief eenvoudig. De astap wordt in het huis geplaatst of het complete lager wordt op een schroefbare montageplaat geleverd.

Profielen

De dikwandige en lasbare profielen zijn vervaardigd uit ST52-3 constructiestaal. Het combinatielager-systeem kan hoge radiale en axiale krachten opnemen en is geschikt voor belastingen van 0,1 tot 500kN. Het heeft een breed toepassingsgebied in de middelzware tot zeer zware algemene machinebouw en transporttechniek.

De profielen kunnen in elke gewenste lengte worden geleverd. Handelsmaten zijn 6 meter tot maximaal 12 meter. Profielen tot 6 meter worden door ons op lengte voor u gezaagd.

Bestel combinatielagers in de webshop

Neita-Authorized-Reseller-Merken-03-2