Meer dan 35.000 tevreden klanten

Gratis bezorging vanaf 50 euro

Ma-vr voor 15:00 besteld = zelfde dag verzonden

Menu

Bezorgen en afhalen

Bezorgopties

Coronamaatregelen: Het is weer mogelijk om goederen die besteld zijn op de webshop weer bij ons af te halen aan de ambachtsweg 18 in Utrecht. Wanneer je in de webshop ervoor hebt gekozen om je bestelling af te halen, wacht dan totdat je van ons een e-mail krijgt dat je bestelling voor je klaarligt. Contante betalingen zijn niet mogelijk vanwege de veiligheid van onze eigen medewerkers en natuurlijk die van jezelf.

Tijdens het afrekenen kun je kiezen wat je bezorgopties zijn. Wanneer je bestelling €50,- of meer bedraagt en binnen Nederland of België wordt verzonden, zijn de verzendkosten gratis.

Woon je niet in Nederland of België? Geen probleem. Op dit moment verzenden we naar veel Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Engeland, Duitsland en Frankrijk.

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden om je bestelling te ontvangen:

  1. Afhalen: Nadat je een e-mail van ons hebt ontvangen dat je bestelling klaarligt kun je deze op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 afhalen aan de Ambachtsweg 18 in Utrecht.
  2. DHL for You: Bezorgdienst van DHL voor consumenten waarbij je bestelling op werkdagen, in de avonduren of op zaterdag wordt afgeleverd. Een handtekening is niet vereist bij deze bezorgmogelijkheid.
  3. DHL Europlus: Bezorgdienst van DHL voor bedrijven waarbij je bestelling op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 wordt afgeleverd. Een handtekening is nodig voor het in ontvangst nemen van je bestelling.

Wanneer je op een werkdag voor 15:00 besteld, dan kunnen we in de meeste gevallen, en indien je bestelling op voorraad is, deze dezelfde dag nog verzenden.

Ga naar de webshop