Groot assortiment online

Voor bedrijven en particulieren

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

Bezorgopties

Let op: Bestellingen die naar België worden verzonden worden met 'DHL for You' kunnen een vertraging hebben van 3 - 6 dagen doordat bpost in België met een enorme stijging van het aantal pakketten kampt. Wanneer je kiest voor de verzendmethode 'DHL Europlus' kun je deze vertraging voorkomen!

Coronamaatregelen: Het is weer mogelijk om goederen die besteld zijn op de webshop weer bij ons af te halen aan de ambachtsweg 18 in Utrecht. Wanneer je in de webshop ervoor hebt gekozen om je bestelling af te halen, wacht dan totdat je van ons een e-mail krijgt dat je bestelling voor je klaarligt. Contante betalingen zijn niet mogelijk vanwege de veiligheid van onze eigen medewerkers en natuurlijk die van jezelf.

Tijdens het afrekenen kun je kiezen wat je bezorgopties zijn. Wanneer je bestelling €100,- of meer bedraagt en binnen Nederland of België wordt verzonden, zijn de verzendkosten gratis.

Woon je niet in Nederland of België? Geen probleem. Op dit moment verzenden we naar veel Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Engeland, Duitsland en Frankrijk.

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden om je bestelling te ontvangen:

  1. Afhalen: Je kunt de bestelling afhalen op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 aan de Ambachtsweg 18 in Utrecht.
  2. DHL for You: Bezorgdienst van DHL voor consumenten waarbij je bestelling op werkdagen, in de avonduren of op zaterdag wordt afgeleverd. Een handtekening is niet vereist bij deze bezorgmogelijkheid.
  3. DHL Europlus: Bezorgdienst van DHL voor bedrijven waarbij je bestelling op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 wordt afgeleverd. Een handtekening is nodig voor het in ontvangst nemen van je bestelling.

Wanneer je op een werkdag voor 15:00 besteld, dan kunnen we in de meeste gevallen, en indien je bestelling op voorraad is, dezelfde dag nog je bestelling verzenden.

Ga naar de webshop