Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Wielen

Hoogwaardige wielen van Neita en hun voordelen.

Wielen zijn een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Of het nu gaat om het verplaatsen van meubels, apparaten, pallets of het werken op hoogte met steigers, wielen maken het gemakkelijker en efficiënter. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten wielen en hun voordelen.

1. Meubelwielen voor gemakkelijke verplaatsing
Meubelwielen worden steeds populairder vanwege hun veelzijdigheid. Ze kunnen worden gebruikt voor het verplaatsen van meubels in huis, maar ook voor zakelijke doeleinden zoals het verplaatsen van apparatuur en archieven. Het gebruik van meubelwielen maakt het gemakkelijker om zware meubels te verplaatsen, zonder de vloer te beschadigen.

2. Apparatenwielen voor extra mobiliteit
Apparatenwielen worden gebruikt voor het verplaatsen van zware apparaten zoals koelkasten, wasmachines en drogers. Het gebruik van apparatenwielen maakt het gemakkelijker om deze apparaten te verplaatsen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zoals een wasruimte of een kelder. Het verplaatsen van apparaten kan ook helpen bij het schoonmaken van de ruimte eromheen.

3. Industriewielen voor zware lasten
Industriewielen worden gebruikt voor het verplaatsen van zware lasten, zoals machines en apparatuur in fabrieken en magazijnen. Deze wielen zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen gemakkelijk grote gewichten dragen zonder te breken. Het gebruik van industriewielen zorgt voor meer mobiliteit en efficiëntie in de werkomgeving.

4. Steigerwielen voor werken op hoogte
Steigerwielen worden gebruikt bij het werken op hoogte, zoals bij het schilderen van huizen of het bouwen van constructies. Deze wielen maken het gemakkelijker om de steiger te verplaatsen naar verschillende locaties, zonder deze te demonteren en opnieuw op te bouwen. Het gebruik van steigerwielen zorgt voor meer veiligheid en efficiëntie op de werkplek.

5. Palletrollen voor het verplaatsen van pallets
Palletrollen worden gebruikt voor het verplaatsen van pallets in magazijnen en fabrieken. Het gebruik van palletrollen maakt het gemakkelijker om grote hoeveelheden goederen te verplaatsen en op te slaan. Deze wielen verminderen ook de belasting op het personeel, waardoor de productiviteit kan toenemen.

6. Hittebestendige wielen voor hoge temperaturen
Hittebestendige wielen worden gebruikt in omgevingen met hoge temperaturen, zoals in bakkerijen en houtzagerijen. Deze wielen zijn bestand tegen extreme hitte en voorkomen dat het materiaal smelt of vervormt. Het gebruik van hittebestendige wielen vermindert de kans op schade en verhoogt de veiligheid.

Webshop

Neita is de meest klantvriendelijke in lagers en transportwielen voor intern transport. In de webshop vind je duizenden lagers, zwenkwielen, bokwielen, meubelwielen en apparatenwielen. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro of je kunt het gratis afhalen in ons magazijn. Heb je vragen? We staan op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 voor je klaar via de live chat, e-mail of bel ons op: 030 – 241 18 87.

45.000+ tevreden klanten

4,9/5,0 Google reviews

Gratis bezorgd vanaf €50,-