Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Menu

Wielen

Meubelwielen

Meubelwielen zijn zeer geschikt voor allerlei meubelen, stoelen, displays en andere lichte constructies. Ze hebben een draagvermogen van minder dan 40 daN en zijn geschikt voor temperaturen tussen 0°C t/m 40°C.

De serie 33 wielen zijn vooral geschikt voor binnenshuis op een harde ondergrond. De zwenkwielen zijn voorzien van een zwarte of grijze rubberbol. Doordat de wielen met zwarte rubberbol bij intensief gebruik strepen kunnen nalaten, is het in dat geval beter te kiezen voor de variant met de grijze rubberbol. Deze serie is perfect geschikt voor allerlei meubelen en de zwenkwielen met grijze rubberbol is ook geschikt voor lichte stoelen. Beide varianten van de serie 33 zijn niet geschikt voor gebruik op PVC.

Bestel serie 33 meubelwielen

De serie 34 wielen zijn zeer geschikt voor meubelen, stoelen en andere lichte constructies. Afhankelijk van het merk en type wiel zijn ze geschikt voor een zachte- of harde ondergrond. De zwenkwielen zijn er in varianten van transparant wit, grijs of zwart polyamide. Tevens zijn deze zwenkwielen verkrijgbaar met en zonder rem. De zwenkwielen zijn er in uitvoeringen die zowel wel als niet aan de DIN 68131 norm voldoen voor bureaustoelen. De wielen die aan de norm voldoen zijn lastafhankelijk geremd om het wegrollen van de stoel te voorkomen bij onbelaste toestand.

Bestel serie 34 meubelwielen

De serie 39 wielen zijn bijzonder geschikt voor (design)meubelen op zowel een zachte als harde ondergrond. Er zijn drie varianten van de serie 39 zwenkwielen. De eerste variant is een zwenkwiel van plexiglas met transparant, niet strepend, polyurethaan loopvlak. Deze variant wordt hoofdzakelijk gebruikt onder meubelen en stoelen die langdurig stilstaan. De tweede variant is een zwenkwiel van plexiglas met een loopvlak van zwart rubber. Deze variant wordt vaak gebruikt bij (design)meubelen die af en toe verplaatst worden. De derde variant van dit zwenkwiel wijkt wat af van de eerdere twee doordat dit wiel is gemaakt van aluminium. Hieromheen zijn twee ringen van zwart rubber bevestigd. Dit maakt deze variant van de serie 29 ook zeer geschikt voor (design)meubelen.

Bestel serie 39 meubelwielen

Neita-Authorized-Reseller-Merken-02-3