Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Overige lagers

Filters Open filters Wis filters

Merk

Binnenmaat (mm)

Buitenmaat (mm)

Breedte (mm)

RVS

Afdichting

Statische belasting (kN)

Dynamische belasting (kN)

Snelheid (rpm)

Type

164 resultaten | sorteren op
Kogelpot 22mm staal :: SPS 22 B

SPS 22 B

Kogelpot 22mm staal

Levertijd op aanvraag

meer info ➜
minus plus

Hoogwaardige druklagers, kogeltaatslagers en meer...

Ontdek ons uitgebreide assortiment hoogwaardige overige lagers, waaronder druklagers, enkelzijdig werkende kogeltaatslagers, stangkoppen, gewrichtslagers en meer. Bij Neita vind je de perfecte oplossingen voor jouw lager behoeften. Bekijk onze producten nu!

Bij Neita bieden we een breed scala aan hoogwaardige overige lagers die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar druklagers, enkelzijdig werkende kogeltaatslagers, stangkoppen, gewrichtslagers of andere lagers, wij hebben de producten die aan jouw eisen voldoen.

Een van onze populaire producten is het druklager. Dit type lager wordt gebruikt om axiale belastingen te ondersteunen en is ideaal voor toepassingen waarbij hoge drukkrachten worden uitgeoefend. Onze druklagers zijn ontworpen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden, zelfs onder zware belastingen.

Voor situaties waarbij een enkelzijdig werkende kogeltaatslager nodig is, hebben we ook de perfecte oplossingen. Deze lagers kunnen zowel axiale als radiale belastingen dragen en zijn geschikt voor toepassingen met beperkte ruimte. Bij Neita kun je vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van onze enkelzijdig werkende kogeltaatslagers.

Daarnaast bieden we stangkoppen aan, die worden gebruikt om lineaire of roterende bewegingen mogelijk te maken. Onze stangkoppen bieden een betrouwbare verbinding tussen de stang en het draagvlak en zijn geschikt voor diverse toepassingen. Met hoogwaardige materialen en zorgvuldige fabricage zorgen we ervoor dat onze stangkoppen optimale prestaties leveren.

Gewrichtslagers zijn een andere belangrijke categorie binnen ons assortiment. Deze lagers bieden flexibiliteit en soepele beweging in verschillende richtingen, waardoor ze ideaal zijn voor constructies die beweging vereisen. Bij Neita kun je rekenen op gewrichtslagers van hoge kwaliteit die langdurige betrouwbaarheid garanderen.

Naast de genoemde lagers bieden we ook andere producten aan, zoals curverollen, kogelpotten, drukringen en koppelingslagers. We begrijpen dat elk project uniek is en specifieke lager oplossingen vereist. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld om aan diverse behoeften te voldoen.