Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Steigerwielen

Filters Open filters Wis filters

Merk

Type

Wieldiameter (mm)

Totale hoogte (mm)

Draagvermogen (kg)

Serie

Wiellager

Materiaal

15 resultaten | sorteren op

Steigerwielen van kunststof: de beste keuze voor stabiliteit en veiligheid op hoogte

Als je op hoogte werkt, is stabiliteit en veiligheid van groot belang. Steigers zijn daarom essentieel voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Steigerwielen spelen hierbij een belangrijke rol. Het is immers belangrijk dat de steiger gemakkelijk verplaatsbaar is, maar tegelijkertijd ook stabiel staat tijdens het werk. Steigerwielen van kunststof zijn daarbij een goede keuze.

Steigerwielen van kunststof: sterk, duurzaam en betrouwbaar
Steigerwielen van kunststof zijn sterk, duurzaam en betrouwbaar. Het kunststof is bestand tegen hoge en lage temperaturen, variërend tussen -30°C en +80°C. Dit maakt de wielen geschikt voor gebruik in verschillende weersomstandigheden en in diverse industrieën.

Enkele rem of dubbele rem voor extra veiligheid
De steigerwielen van kunststof zijn verkrijgbaar met enkele rem of dubbele rem. De remmen zorgen ervoor dat de steiger op zijn plek blijft staan, ook op ongelijke ondergronden. Dit verhoogt de stabiliteit en daarmee de veiligheid van de steiger. Het gebruik van steigerwielen met een dubbele rem zorgt voor nog meer veiligheid en stabiliteit.

De voordelen van steigerwielen van kunststof
Er zijn veel voordelen aan het gebruik van steigerwielen van kunststof. Zo zijn ze licht van gewicht, waardoor de steiger gemakkelijk te verplaatsen is. Ook zijn ze bestand tegen corrosie en roest, waardoor de levensduur van de steigerwielen verlengd wordt. Bovendien zijn steigerwielen van kunststof geluidsarm en beschadigen ze de ondergrond niet.

Steigerwielen van kunststof bij Neita
Bij Neita vind je een breed assortiment aan steigerwielen van kunststof. We hebben wielen met een enkele rem en wielen met een dubbele rem, zodat je altijd een keuze kunt maken die past bij jouw situatie en behoeften. Onze steigerwielen van kunststof zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen. Kies voor veiligheid en stabiliteit op hoogte en ga voor steigerwielen van kunststof van Nieta.