Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Menu

Wielen

Industriële wielen voor zware toepassingen

Industriële wielen voor zware toepassingen zijn geschikt voor een draagvermogen tot 3.500 daN.

De serie 62 industriële wielen zijn met speciale gaffels ook geschikt voor zware toepassingen en geschikt op vrijwel elke ondergrond. De kern van het wiel is gemaakt van aluminium en voorzien van een "TR-Roll" polyurethaan, hardheid 75 Shore A, loopvlak. Het wiel dempt geluid, is glad en elastisch, en de lage rolweerstand zorgt ervoor dat zware ladingen ook gemakkelijk te verplaatsen zijn met kleine diameter wielen. Met speciale gaffels is het wiel ook geschikt voor mechanische tractie tot een snelheid van 16 km/h. De wielen zijn goed bestand tegen diverse weersinvloeden, alcohol en glycol. De gaffels zijn verkrijgbaar in verzinkt staal of van gepoedercoat staal. Er zijn tevens varianten met dubbele wielen tussen de gaffels voor extra zware toepassingen.

Neem contact met ons op voor serie 62 zware industriewielen

De serie 63 industriële wielen zijn met speciale gaffels geschikt voor zware toepassingen en zijn te gebruiken op een harde en vlakke ondergrond. De kern van het wiel is gemaakt van gietijzer of gesmeed staal en voorzien van een gegoten vulkollan®, hardheid 93 Shore A, loopvlak. Het wiel is goed bestand tegen diverse weersinvloeden en is tevens bestand tegen alcohol, glycol, minerale oliën en vetten. Het heeft een lage rolweerstand, is relatief ongevoelig voor beschadigingen, is slijtvast en geluiddempend. Met speciale gaffels is het wiel ook geschikt voor mechanische tractie tot een snelheid van 16km/h, ook bij zeer zware ladingen. De gaffels zijn verkrijgbaar in verzinkt staal of van gepoedercoat staal. Er zijn tevens varianten met dubbele wielen tussen de gaffels voor extra zware toepassingen.

Bestel serie 63 zware industriewielen

De serie 63 industriële wielen zijn met speciale gaffels geschikt voor zeer zware toepassingen en te gebruiken op een schone, harde en vlakke ondergrond. De kern van het wiel is gemaakt van gietijzer dat is voorzien van een gegoten "TR" polyurethaan, hardheid 95 Shore A, loopvlak. Het wiel heeft een lage rolweerstand, is relatief ongevoelig voor beschadigingen, is slijtvast en geluiddempend. Het is goed bestand tegen weersinvloeden en alcohol, glycol, minerale vetten en oliën. Met speciale gaffels is het wiel ook geschikt voor mechanische tractie tot een snelheid van 16km/h, ook bij zeer zware ladingen. De gaffels zijn verkrijgbaar in verzinkt staal of van gepoedercoat staal. Er zijn tevens varianten met dubbele wielen tussen de gaffels voor extreem zware toepassingen.

Bestel serie 64 zware industriewielen

De serie 65 industriële wielen zijn met speciale gaffels geschikt voor zeer zware toepassingen en te gebruiken op een schone, vlakke ondergrond in een droge, of niet permanent vochtige, omgeving. De kern van het wiel is gemaakt van gietijzer of gegoten aluminium en voorzien van een gegoten "TR" polyurethaan, hardheid 95 Shore A, loopvlak. Het wiel heeft een lage rolweerstand, is relatief goed bestand tegen beschadigingen, is elastisch, geluiddempend en slijtvast. Het is geschikt voor het binnenshuis verplaatsen van middelzware tot zeer zware toepassingen, ook met mechanische tractie tot 6km/h. Door de lage rolweerstand is dit wiel ook bij kleine wieldiameters gemakkelijk te manoeuvreren.

Bestel serie 65 zware industriewielen

De serie 66 industriële wielen zijn geschikt voor zware toepassingen en te gebruiken op een relatief vlakke ondergrond in een droge, of niet permanent vochtige, omgeving. De kern van het wiel is gemaakt van polyamide 6 dat is voorzien van een gegoten "TR" polyurethaan, hardheid 95 Shore A, loopvlak. Hierdoor heeft het wiel een lage rolweerstand, is het elastisch en tegelijkertijd slijtvast. De varianten met kogellagers zijn ook geschikt voor handmatige en automatische tractie tot een snelheid van 6km/h. Door de lage rolweerstand is de lading met minimale inspanning te manoeuvreren. De gaffels zijn verkrijgbaar in verzinkt staal of rvs.

Bestel serie 66 zware industriewielen

De serie 68 industriële wielen zijn met dubbele wielen en speciale gaffels geschikt voor extreem zware toepassingen tot wel 1.800kg draagvermogen. De wielen zijn geschikt voor gebruik op een vlakke ondergrond in een droge omgeving. Wanneer het wiel is voorzien van rvs gaffels is het ook goed bruikbaar in een vochtige omgeving. Het wiel is gemaakt van wit polyamide zes met een hardheid 70 Shore D. Hierdoor heeft het wiel een zeer lage rolweerstand, waardoor voor verplaatsing minimale kracht nodig is. Het wiel is geschikt voor toepassingen die meestal stil staan, maar verplaatst moeten kunnen worden, bijvoorbeeld om schoon te maken. Het goed bruikbaar voor zowel binnen- als buitenomgevingen. De wielen zijn goed bestand tegen zwakke zuren en matig bestand tegen sterke zuren. Ze zijn daarnaast bestand tegen water, alcohol, zwakke basen en koolwaterstoffen.

Bestel serie 68 zware industriewielen

De serie 69 industriële wielen zijn geschikt voor zware toepassingen en te gebruiken op een harde en vlakke ondergrond in een droge omgeving. De kern van het wiel is gemaakt van gelakt gietijzer en is voorzien van een blank gietijzer loopvlak. Dit zorgt voor een zeer lage rolweerstand, waardoor voor verplaatsing minimale kracht benodigd is. De wielen zijn goed te gebruiken bij toepassingen die meestal stil staan, maar toch verplaatst moeten kunnen worden, bijvoorbeeld om schoon te maken. De variant met glijlager is bestand tegen hoge temperaturen tot wel 400°C. Wanneer de wielen gebruikt worden in temperaturen hoger dan 100°C dienen ze voorzien te worden van speciale gaffels die bestand zijn tegen deze temperaturen.

Bestel serie 69 zware industriewielen

Industriewielen voor zware beladingen 72GH series

De serie 72 industriële wielen zijn geschikt voor zware toepassingen en zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken op vrijwel elke vlakke en niet vlakke ondergrond. De wielen zijn goed bruikbaar in een droge, of niet permanent vochtige, omgeving met temperaturen tussen de -20°C en 70°C. De kern van het wiel is gemaakt van gelakt gietijzer in combinatie met een naaf en twee afgedichte kogellagers. Dit is voorzien van een opgevulcaniseerd "Sigma" elastisch rubber, hardheid 70 Shore A, loopvlak. Hierdoor is het wiel goed bestand tegen beschadigingen, is het trillingdempend en slijtvast. Ze zijn goed bestand tegen zwakke zuren en alcohol. Deze serie 72 wielen worden veelgebruikt voor wagen in een industriële- of productieomgeving, zowel binnen als buiten, voor handpallettrucks en zware afvalcontainers.

Bestel serie 72 zware industriewielen

Neita-Authorized-Reseller-Merken-02-3