Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Menu

Wielen

Hittebestendige wielen

Hittebestendige wielen zijn speciaal gemaakt voor gebruik bij hoge temperaturen. Ze zijn geschikt voor lichte tot middelzware toepassingen met een draagvermogen van maximaal 500 daN. Afhankelijk van de serie zijn ze geschikt voor temperaturen tussen -30°C t/m 300°C.

De serie 67 hittebestendige wielen zijn geschikt voor lichte tot middelzware toepassingen op een vlakke en droge ondergrond. In combinatie met rvs gaffels zijn deze wielen ook geschikt in een vochtige omgeving. De wielen zijn gemaakt van hittebestendig kunsthars dat is bestand tegen temperaturen van -20°C t/m 300°C. De variant met kogellagers is tevens voorzien van twee afgedichte kogellagers voorzien van vet voor hoge temperaturen. Deze variant met kogellagers garandeert direct, ook bij hoge belasting en langdurige toepassing, een optimale prestatie zonder piepende geluiden. Naast dat deze wielen goed bruikbaar zijn in een omgeving met hoge temperaturen is het teven geschikt in omgevingen met matig sterke chemicaliën. Deze serie 67 wielen worden veel gebruikt in de voedselverwerkende en chemische industrie zoals bakovens, kookovens en rookkasten.

Bestel serie 67 hittebestendige wielen

De serie 68FV hittebestendige wielen zijn geschikt voor lichte tot middelzware ladingen op een droge en vlakke ondergrond. In combinatie met rvs gaffels zijn deze wielen ook geschikt voor gebruik in een vochtige omgeving. De wielen zijn gemaakt van met glasvezel versterkt polyamide 6 met een hardheid 80 Shore D. De twee kogellagers zijn voorzien van extra polyamide labyrintafdichting. De wielen zijn goed bestand tegen temperaturen tussen -30°C t/m 120°C. Door de zeer lage rolweerstand van de wielen is er minimale kracht nodig bij verplaatsing. De wielen zijn geschikt voor toepassingen die meestal stilstaan, maar verplaatst moeten worden, bijvoorbeeld bij het schoonmaken. Tevens zijn de wielen geschikt voor reiniging en en sterilisatie in bijvoorbeeld autoclaven. De wielen worden veel gebruikt voor wagens en machines in de voedselverwerkende industrie, conservenfabrieken en looierijen.

Neem contact met ons op voor serie 68 hittebestendige wielen

De serie 72GS hittebestendige wielen zijn geschikt voor lichte ladingen in een droge, of niet permanent vochtige, omgeving. De kern van deze wielen is gemaakt van aluminium en is voorzien van een rood schiliconenrubber, hardheid 80 Shore A, loopvlak. De wielen zijn niet-strepend, elastisch, geluiddempend en bestand tegen temperaturen van -30°C t/m 250°C. Voor een periode van maximaal 30 minuten zijn deze wielen geschikt in een omgeving bij 250°C. Daarna moeten de wielen minimaal 30 minuten op kamertemperatuur rusten. Hierdoor zijn de wielen geschikt en veelgebruikt in afbakovens.

Bestel serie 72 hittebestendige wielenNeita-Authorized-Reseller-Merken-02-3