Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Menu

Wielen

Industriële wielen voor middelzware toepassingen

Industriële wielen voor middelzware toepassingen zijn geschikt voor een draagvermogen van minder dan 1.200 daN, handmatige aandrijving, en temperaturen tussen -30°C t/m 80°C.

De serie 60 industriële wielen zijn geschikt voor middelzware toepassingen op een vlakke en droge omgeving. In combinatie met rvs gaffels zijn deze wielen ook geschikt in een vochtige omgeving. De kern van het wiel is gemaakt van polyamide 6 en voorzien van een gespoten polyurethaan, hardheid 66 Shore D, loopvlak. De wielen zijn goed bestand tegen weersinvloeden. De wielen zijn zowel geschikt voor continue gebruik van middelzware ladingen als bij langdurige stilstand. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. De variant met kogellagers is geschikt voor handmatige en mechanische tractie tot een snelheid van 6 km/h. De wielen hebben een lage rolweerstand en zijn relatief ongevoelig voor beschadigingen. Tegelijkertijd zijn ze slijtvast. Geschikte toepassingen zijn wagens en machines in een industriële omgeving, als ook in de voedselverwerkende en chemische industrie.

Bestel serie 60 industriewielen

De serie 61 industriële wielen zijn geschikt voor lichte tot middelzware toepassingen op een relatief vlakke en droge ondergrond. In combinatie met de rvs gaffels zijn de wielen ook geschikt voor gebruik in een permanent vochtige of natte omgeving. De kern van het wiel is gemaakt van polyamide 6 en voorzien van een gespoten polyurethaan, hardheid 85 Shore A, loopvlak dat elastisch, slijtvast en niet-strepend is. De wielen zijn goed bestand tegen weersinvloeden en zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. De variant met kogellagers is geschikt voor handmatige en mechanische tractie tot een snelheid van 6 km/h. Naast gebruik in een industriële omgeving zijn deze wielen ook geschikt voor de voedselverwerkende industrie en chemische industrie.

Bestel serie 61 industriewielen

De serie 68 industriële wielen zijn geschikt voor middelzware tot zware toepassingen op een harde, vlakke en droge ondergrond. In combinatie met de rvs gaffels zijn de wielen ook geschikt in een vochtige omgeving. De wielen zijn gemaakt van wit polyamide 6 met een hardheid van 70 Shore D. Door de zeer lage rolweerstand zijn ook zwaardere ladingen nog met een relatief kleine krachtinspanning te verplaatsen. De wielen kunnen tegen weersinvloeden en zijn voor zowel binnen als buiten gebruik. De wielen zijn voornamelijk geschikt voor toepassingen die meestal stil staan, maar verplaatst moeten worden om bijvoorbeeld schoon te maken. De serie 60 wielen is wat minder geschikt voor zwakke zuren en ongeschikt voor sterke zuren. De serie 68p variant is echter wel geschikt voor zwakke zuren en is ook wat beter bestand tegen sterke zuren.

Bestel serie 68 industriewielen

De serie 73 industriële wielen is geschikt voor lichtere tot middelzware toepassingen op zowel een vlakke als niet vlakke ondergrond, en voor gebruik in een droge, of niet permanent vochtige, omgeving. De wielen zijn voor zowel binnen als buiten gebruik. De kern van deze wielen is gemaakt van polyamide 6 en voorzien van een blauw, elastisch opgevulcaniseerd, niet-strepend "Sigma" elastisch rubber, hardheid 70 Shore A, loopvlak. Hierdoor zijn de wielen goed bestand tegen beschadigingen, ze zijn trillingdempend en slijtvast. Tevens zijn ze door het elastische, niet-strepende oppervlak ook geschikt voor gebruik op een gevoelige ondergrond, zoals keramische tegels, zeil en hout. Toepassingen voor deze wielen zijn bagagewagens, wagen in een industriële omgeving, handpallettrucks en flight cases.

Bestel serie 73 industriewielen

De serie 73ae industriële wielen is geschikt voor lichtere tot middelzware toepassingen op zowel een vlakke als niet vlakke ondergrond, en voor gebruik in een droge, of niet permanent vochtige, omgeving. De wielen zijn voor zowel binnen als buiten gebruik. De kern van deze wielen is gemaakt van polyamide 6 en voorzien van een blauw, elastisch opgevulcaniseerd, niet-strepend "Sigma" elastisch rubber, hardheid 70 Shore A, loopvlak. Hierdoor zijn de wielen goed bestand tegen beschadigingen, ze zijn trillingdempend en slijtvast. Tevens zijn ze door het elastische, niet-strepende oppervlak ook geschikt voor gebruik op een gevoelige ondergrond, zoals keramische tegels, zeil en hout. Toepassingen voor deze wielen zijn bagagewagens, wagen in een industriële omgeving, handpallettrucks en flight cases.

Bestel serie 73AE industriewielen

Neita-Authorized-Reseller-Merken-02-3