Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Menu

Wielen

Apparatenwielen

Apparatenwielen zijn wielen voor lichte transportwagens, meubilair, machines, apparaten, displays en overige lichte constructies voor in kantoren, magazijnen, winkels en instellingen. Kenmerkend aan de apparatenwielen is dat ze niet-strepend zijn, waardoor er geen sporen zichtbaar zijn op de ondergrond.

De serie 32 apparatenwielen zijn veelzijdige wielen en voornamelijk geschikt op een vlakke ondergrond in een droge, of niet permanent vochtige, omgeving. Ze zijn gemaakt voor een langdurige statische belasting en beschikken over een geklonken wielbevestiging. De wielen zijn gemaakt van polyamide 6 en er zijn diverse varianten beschikbaar met en zonder rem. De bokgaffels en zwenkgaffels zijn glansverzinkt. Daarnaast zijn er varianten van deze serie met twee wielen in een gaffel zodat het wiel geschikt is voor zwaardere toepassingen.

Bestel serie 32 apparatenwielen

De serie 36 apparatenwielen zijn gemaakt van polyamide 6 en geschikt voor gebruik op een vrijwel vlakke ondergrond, in een droge, of niet permanent vochtige omgeving. Het loopvlak van deze wielen is van hard en slijtvast gespoten polyurethaan dat geen strepen nalaat. Het wiel is ook geschikt voor toepassingen die meestal stilstaan, maar af en toe wel verplaatst moeten worden. De serie 36 apparatenwielen zijn voorzien van een geschroefde wielbevestiging en zijn er in varianten zonder en met rem op wiel en draaikrans. De bokgaffels en zwenkgaffels zijn glansverzinkt.

Bestel serie 36 apparatenwielen

De serie 37 apparatenwielen zijn gemaakt van kunststof en geschikt op vrijwel elke ondergrond, ook bij kleine obstakels. De wielen zijn gemaakt voor gebruik in een droge, of niet permanent vochtige, omgeving. De wielen zijn voorzien van een geschroefde wielbevestiging, verzinkte naafbeschermers en een niet strepende grijze rubberband. Er zijn twee varianten van deze serie apparatenwielen die zich voornamelijk onderscheiden in het draagvermogen. Beide varianten zijn verkrijgbaar zonder en met rem op wiel en draaikans. De bokgaffels en zwenkgaffels zijn glansverzinkt.

Bestel serie 37 apparatenwielen

Neita-Authorized-Reseller-Merken-02-3