Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Menu

Wielen

Palletrollen

De palletrollen zijn zeer geschikt voor gebruik in onder andere pallettrucks en pompwagens. Afhankelijk van het type palletrol hebben ze een draagvermogen van maximaal 1.200 kg.

De serie 74 palletrollen zijn geschikt voor lichte tot zware toepassingen en te gebruiken op een schone, vlakke ondergrond. De palleltrol is relatief ongevoelig voor beschadigingen. De kern van deze palletrollen zijn van staal en voorzien van een gegoten vulkollan® loopvlak. Dit zorgt voor een uitstekende rolweerstand en elasticiteit, slijtvastheid en is tevens goed bestand tegen beschadiging en vervorming. De palletrol is zeer geschikt voor elektrische pallettrucks met snelheden tot 16 km/h. Door de lage rolweerstand is deze palletrol ook goed te gebruiken voor handpallettrucks en pompwagens die vaak zwaar worden belast.

Bestel serie 74 palletrollen

De serie 75 palletrollen zijn een prijsbewust alternatief voor de serie 74 met het vulkollan® loopvlak. Ze zijn geschikt voor lichte tot zware toepassingen en te gebruiken op een schone, vlakke ondergrond. De kern van deze palletrollen zijn van staal en voorzien van een gegoten "TR" polyurethaan, hardheid 95 Shore A, loopvlak. Dit zorgt voor een uitstekende rolweerstand en elasticiteit, slijtvastheid en is tevens goed bestand tegen beschadiging en vervorming. De palletrol is zeer geschikt voor elektrische pallettrucks met snelheden tot 16 km/h. Door de lage rolweerstand is deze palletrol ook goed te gebruiken voor handpallettrucks en pompwagens die vaak zwaar worden belast. Met de uitvoering in gelaste gaffels kunnen zware ladingen worden verplaatst, terwijl het laagtepunt toch laag blijft zoals bij decors in de theaterbranche. Er zijn varianten zonder en met rem. De gaffels zijn gemaakt van verzinkt staal.

Bestel serie 75 palletrollen

De serie 76 palletrollen zijn geschikt voor lichte tot zeer zware toepassingen met een maximaal draagvermogen van 1.200 kg, en te gebruiken op een vlakke ondergrond in een droge of vochtige omgeving. De rol is gemaakt van polyamide 6 en heeft een hardheid 79 Shore D. Deze palletrol heeft een uitstekende rolweerstand, is schokbestendig en is goed bestand tegen vervorming onder belasting. De palletrol is geschikt voor handpallettrucks en pompwagens, ook in een vochtige omgeving en bij matig agressieve chemicaliën, zoals de meeste schoonmaakmiddelen. Door de lage rolweerstand is de palletrol ook bij hoge belasting makkelijk te manoeuvreren. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor pompwagens in de voedselverwerkende industrie, conservenfabrieken en looierijen.

Bestel serie 76 palletrollen

De serie 77 palletrollen zijn geschikt voor lichte tot middelzware toepassingen en te gebruiken op een harde en vlakke ondergrond in een droge, of niet permanent vochtige, omgeving. De kern van deze palletrollen zijn van polyamide 6 en voorzien van een gegoten "TR" polyurethaan, hardheid 95 Shore A, loopvlak. Dit zorgt voor een uitstekende rolweerstand en elasticiteit, slijtvastheid en is tevens goed bestand tegen beschadiging. De palletrol is geschikt voor handpallettrucks en pompwagens met snelheden tot 6 km/h. Door de lage rolweerstand is de palletrol ook bij hoge belasting makkelijk te manoeuvreren.

Bestel serie 77 palletrollen

De serie 78 palletrollen zijn geschikt voor lichte tot middelzware toepassingen en te gebruiken op een harde en vlakke ondergrond in zowel een droge als natte omgeving. De kern van deze palletrollen zijn van polyamide 6 en voorzien van een thermoplastic polyurethaan, hardheid 60 Shore D, loopvlak. Dit zorgt voor een uitstekende rolweerstand en elasticiteit, slijtvastheid en is tevens goed bestand tegen beschadiging. De palletrol is geschikt voor handpallettrucks en pompwagens. Door de lage rolweerstand is de palletrol ook bij hoge belasting makkelijk te manoeuvreren.

Bestel serie 78 palletrollen

De serie 79 palletrollen zijn geschikt voor lichte tot middelzware toepassingen en te gebruiken op vrijwel elke ondergrond, ook met oneffenheden of obstakels, in een droge, of niet permanent vochtige, omgeving. De kern van deze palletrollen zijn van staal en voorzien van gegoten zacht "TR-Roll" polyurethaan, hardheid 75 Shora A, loopvlak. Dit zorgt voor een uitstekende rolweerstand en elasticiteit, slijtvastheid en is tevens goed bestand tegen beschadiging. Deze palletrol is geschikt voor elektrische pallettrucks met snelheden tot 12 km/h. Door de lage rolweerstand is de palletrol ook geschikt voor handpallettrucks en pompwagens bij relatief zware belasting. De palletrol is tevens geruisloos en trilling dempend.

Bestel serie 79 palletrollen

Neita-Authorized-Reseller-Merken-02-3