Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Menu

Wielen

Steigerwielen

De steigerwielen zijn, de naam zegt het al, speciaal ontwikkeld voor het verplaatsen van steigers. Steigerwielen zijn altijd voorzien van een robuuste constructie en een belangrijk veiligheidsaspect: de variabele zwenkuitslag. Door middel van een hevelmechanisme kan het wiel vanuit de normale functie als zwenkwiel in een positie loodrecht onder de draaikrans en daardoor ook loodrecht onder de steigerpoot worden gezet. Deze stand, in combinatie met de vergrendeling van zowel wiel als draaikrans, garandeert een grote stabiliteit van het geheel. Natuurlijk voldoen al deze producten aan de normeisen volgens DIN 4422 en HD 1004.

De serie 60 steigerwielen zijn gemaakt van polyamide 6 en voorzien van een rood gespoten polyurethaan, hardheid 55 Shore D, loopvlak. Dit steigerwiel heeft een lage rolweerstand en is slijtvast. Het is zowel geschikt voor buiten als binnen. De plaat, vork en kogelschaal zijn gemaakt van geperst, verzinkt staal. De zware "P" gaffels hebben een variabele zwenkuitslag.

Bestel serie 60 steigerwielen

De serie 68 steigerwielen zijn gemaakt van polyamide 6, hardheid 70 Shore D. Dit steigerwiel heeft een zeer lage rolweerstand en is geschikt voor zowel buiten als binnen. De plaat, vork en kogelschaal zijn gemaakt van geperst, verzinkt staal. De zware "P" gaffels hebben een variabele zwenkuitslag.

Bestel serie 68 steigerwielen