IS UW WERK TE INSPANNEND...?

HET KAN OOK ANDERS...!

Wielen met een loopvlak van 'TR' polyurethaan (serie 64, 65, 66, 75 en 77) zijn ontworpen voor optimale wendbaarheid en duurzaamheid bij transport van zware lasten. Ten opzichte van wielen met rubber loopvlak of nylon wielen zijn wielen met een polyurethaan loopvlak de ideale oplossing voor zwaar transport
Bij een gelijk draagvermogen hebben wielen met 'TR' polyurethaan een kleinere diameter dan traditionele wielen met rubber. Hierdoor ligt het zwaartepunt van de wagen lager, waardoor deze gemakkelijker te manoeuvreren is Wendbaarder!
Naast bijzonder soepel en elastisch zijn wielen met 'TR' polyurethaan loopvlak zeer slijtvast en bestand tegen beschadigingen      Sterker!
Wielen met 'TR' polyurethaan zijn vooral geschikt voor gebruik op een relatief vlakke ondergrond, zelfs in een omgeving met oliŽn, vetten en sterke zuren  Bestendiger!
Voor transport van lasten van meer dan 500 kg. is gebruik van wielen met 'TR' polyurethaan voordeliger dan van wielen met rubber, omdat met een kleinere diameter kan worden volstaan en de wielen een langere levensduur hebben  Voordeliger!