Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Neita Wielen Landingspage 01

Neita is de online wielenspecialist voor bedrijven en particulieren

Neita Techniek, opgericht in 1926, is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in wielen voor intern transport. We werken nauw samen met wielenfabrikant Tellure Rôta uit Italië waar we tevens exclusief distributeur van zijn. Ons assortiment wielen bestaat uit meubelwielen, apparatenwielen, industriewielen, steigerwielen, palletrollen en hittebestendige wielen. Met dit uitgebreide assortiment, en meer dan 1300+ verschillende soorten wielen in onze webshop, leveren we alle denkbare wielen voor intern transport.

Ga naar de wielenwebshop Bekijk meubelwielen Bekijk apparatenwielen Bekijk industriewielen


Meubelwielen

Onze meubelwielen zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld voor het gebruik van allerlei lichte constructies zoals stoelen, meubelen en displays. De overgrote meerderheid aan meubelwielen in ons assortiment zijn zwenkwielen. Meubelwielen zijn bedoeld voor het gebruik binnenshuis, hebben een draagvermogen van maximaal zo'n 30kg t/m 40kg en zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en series.

Bekijk productinformatie Bekijk meubelwielen in de webshop


Apparatenwielen

Onze apparatenwielen zijn zeer geschikt voor lichte transportwagens, transportconstructies, machines en apparaten die gebruikt worden voor lichte- tot middelzware toepassingen. Vaak worden apparatenwielen gebruikt in kantooromgevingen, magazijnen, winkels en instellingen. We hebben maar 9 verschillende series en 240+ verschillende soorten apparatenwielen beschikbaar in onze webshop.

Bekijk productinformatie Bekijk apparatenwielen in de webshop


Industriewielen

Onze industriewielen hebben we opgesplitst in drie categorieën: industriewielen voor lichte toepassingen, industriewielen voor middelzware toepassingen en industriewielen voor zware toepassingen. Ons assortiment aan industriewielen bestaat uit 15+ verschillende series en 800+ verschillende soorten. Of je op zoek bent naar industriewielen voor in een droge- of vochtige omgeving, voor schone of verontreinigende omgevingen, voor chemicaliën of zuren; we hebben altijd een passend industriewiel beschikbaar in ons assortiment.

Bekijk productinformatie Bekijk industriewielen in de webshop


Steigerwielen

Onze steigerwielen zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld voor het gebruik bij en het verplaatsen van steigers, De steigerwielen zijn gemaakt van polyamide 6, hebben een draagvermogen van 250kg t/m 400kg en zijn beschikbaar in wieldiameters van 125mm t/m 200mm. Uiteraard voldoen al onze steigerwielen aan de normeisen volgens DIN 4422 en HD 1004.

Bekijk productinformatie Bekijk steigerwielen in de webshop


Palletrollen

Onze palletrollen zijn speciaal ontworpen voor pallettrucks en pompwagens. We hebben een uitgebreid assortiment palletrollen beschikbaar in ons assortiment waarbij een aantal soorten maar liefst een draagvermogen van 1.200kg hebben. Met 6 verschillende series verdeeld over 45+ soorten palletrollen, is er altijd wel een palletrol in ons assortiment die voldoet aan je wensen.

Bekijk productinformatie Bekijk palletrollen in de webshop


Hittebestendige wielen

Onze hittebestendige wielen zijn geschikt om gebruikt te worden in omgevingen waar hoge temperaturen voorkomen. De hittebestendige wielen zijn geschikt voor lichte- tot middelzware toepassingen. Onze serie 67 wordt vaak gebruikt in de voedselverwerkende en chemische industrie zoals bakovens, kookovens en rookkasten. En onze serie 72gs hittebestendige wielen worden veelgebruikt in afbakovens, omdat deze wielen tot wel 30 minuten bestand zijn tegen temperaturen van 250°C.

Bekijk productinformatie Bekijk hittebestendige wielen in de webshop


Neita Wielen Landingspage 02