Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Palletrollen

Filters Open filters Wis filters

Merk

Type

Wieldiameter (mm)

Totale hoogte (mm)

Draagvermogen (kg)

Serie

Wiellager

Materiaal

54 resultaten | sorteren op

Palletrollen van Tellure Rôta: Geschikt voor diverse toepassingen.

Als je op zoek bent naar palletrollen van hoge kwaliteit, dan zijn de palletrollen uit de 75-serie van tellure Rôta zeker het overwegen waard. Deze rollen zijn namelijk uitstekend geschikt voor gebruik met elektrische pallettrucks die snelheden tot 16 km/u kunnen bereiken. Maar ook bij handpallettrucks (pompwagens) zijn deze rollen geschikt, zelfs bij zware belastingen. Dit is mogelijk dankzij de lage rolweerstand van de rollen, geschikt voor diverse omstandigheden.

74-series
Zo zijn de palletrollen uit de 74-serie bijvoorbeeld ook geschikt voor gebruik met elektrische pallettrucks die snelheden tot 16 km/u kunnen bereiken. Ook deze rollen hebben een lage rolweerstand en zijn geschikt voor gebruik bij alcohol, glycol, minerale oliën en vetten. Let wel op: ook deze rollen zijn niet geschikt bij gebruik van organische- en minerale zuren, basen en verzadigd stoom.

75-series
De palletrollen uit de 75-serie zijn geschikt voor gebruik op een schone, vlakke ondergrond in een droge- of niet permanent vochtige omgeving bij temperaturen tussen de -20°C en +80°C. Ze zijn geschikt voor gebruik bij alcohol, glycol, minerale oliën en vetten. Houd er wel rekening mee dat deze rollen niet geschikt zijn bij gebruik van organische- en minerale zuren, basen en verzadigd stoom.

76-series
De palletrollen uit de 76-serie zijn geschikt voor handpallettrucks (pompwagens) in de voedselverwerkende industrie. Deze rollen zijn geschikt voor gebruik op een vlakke ondergrond in een droge- of vochtige omgeving bij temperaturen tussen de -30°C en +80°C. Het is wel belangrijk om te weten dat deze rollen niet geschikt zijn bij obstakels en/of resten op de vloer en/of in een omgeving met sterke organische en minerale zuren.

77-series
Ook de palletrollen uit de 77-serie zijn veelzijdig inzetbaar. Deze rollen zijn geschikt voor gebruik met elektrische- en handpallettrucks met snelheden tot 6km/u. Ze zijn geschikt voor gebruik op een schone, vlakke ondergrond in een droge-, of niet permanent vochtige omgeving bij temperaturen tussen de -20°C en +80°C. Ook deze rollen zijn niet geschikt in een omgeving met sterke organische en minerale zuren, basen en verzadigd stoom.

78-series
De palletrollen uit de 78-serie zijn geschikt voor handpallettrucks in droge en vochtige omstandigheden en bij diverse chemicaliën. Ze zijn toepasbaar op een schone, vlakke ondergrond bij temperaturen tussen de -15°C en +80°C. Let op: deze rollen zijn niet geschikt in een omgeving met sterke organische en minerale zuren en basen.

79-series
Tot slot zijn er nog de palletrollen uit de 79-serie, de palletrollen uit de 79-serie hebben een uitstekende schokdemping en zijn daarom ook geschikt voor gebruik in de voedsel- en farmaceutische industrie, waar hygiëne van groot belang is. Door de combinatie van schokdemping en de juiste materialen, kunnen deze palletrollen ook gebruikt worden in de luchtvaartindustrie, waarbij ze voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden aan brandveiligheid.

Kies voor Tellure Rôta palletrollen uit de 74 serie, 75 serie, 76 serie, 77 serie, 78 serie of 79 serie voor de beste kwaliteit en prestaties in het magazijn, productiehal of andere werkruimtes.