Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Meubelwielen

Filters Open filters Wis filters

Merk

Type

Wieldiameter (mm)

Totale hoogte (mm)

Draagvermogen (kg)

Serie

Wiellager

117 resultaten | sorteren op

Ontdek de vele voordelen van bureaustoelwielen en meubel zwenkwielen.

Als het gaat om het kiezen van de juiste meubelwielen voor het kantoor of huis, zijn bureaustoelwielen, meubel wielen en zwenkwielen een van de beste opties die er zijn. Deze types wielen zijn ontworpen om verschillende soorten meubels te ondersteunen en te bewegen, en bieden tal van voordelen in vergelijking met traditionele meubelwielen. Hieronder bespreken we de vele voordelen van deze meubelwielen en de verschillende soorten die wij verkopen.

  • Bureaustoelwielen: de ideale keuze voor jouw kantoor
    Als jij op zoek bent naar de beste wielen voor jouw bureaustoel, dan zijn bureaustoelwielen de perfecte optie. Deze wielen zijn ontworpen om soepel te bewegen op verschillende soorten vloeren, waaronder tapijt en harde vloeren. Bureaustoelwielen hebben vaak een zachte rubberen coating die ervoor zorgt dat ze niet krassen op de vloer of strepen achterlaten.

Onze bureaustoelwielen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat jij de perfecte match kunt vinden voor jouw bureaustoel en de kantoorinrichting.

  • Meubelzwenkwielen: veelzijdig en duurzaam
    Meubelzwenkwielen zijn de perfecte optie als je de meubels vaak moet verplaatsen. Deze wielen zijn ontworpen om soepel en gemakkelijk te bewegen, en kunnen zware meubels ondersteunen zonder te breken of te buigen. Meubelzwenkwielen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder rubber, nylon en metaal.

Onze meubelzwenkwielen zijn duurzaam en veelzijdig, en zijn geschikt voor verschillende soorten meubels, waaronder tafels, stoelen en kasten. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat jij de perfecte match kunt vinden voor jouw meubels en het interieur.

Kies de juiste meubelwielen voor jouw behoeften
Het kiezen van de juiste meubelwielen is essentieel om je meubels soepel en gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Bij het kiezen van meubelwielen is het belangrijk om te kijken naar het type vloer waarop de meubels worden geplaatst, het gewicht van de meubels en de frequentie waarmee ze worden verplaatst.

Onze bureaustoelwielen, meubelwielen en zwenkwielen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren, zodat jij de perfecte match kunt vinden voor je meubels en het interieur. Bovendien zijn onze wielen van hoge kwaliteit en zijn ze ontworpen om lang mee te gaan, zodat je er langdurig plezier van kunt hebben.

Aansluitingen en aansluitmateriaal

Aansluitingen en aansluitmateriaal
worden in de Neita webshop vaak verkocht voor meubelwielen, maar in voorkomende gevallen ook voor apparatenwielen en industriewielen. Voor het goed laten functioneren van de zwenkwielen of bokwielen hebben we diverse aansluitmaterialen beschikbaar. Afhankelijk van het type wiel en van de mogelijkheden tot aansluiting kan het juiste aansluitmateriaal worden gekozen.

Onze wielen worden daarom altijd geleverd zonder aansluitmateriaal. In onze handleiding hebben we stap-voor-stap uitgewerkt hoe je het juiste aansluitmateriaal selecteert én hoe je het meubelwiel zelf kunt monteren.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige wielen groot of klein, moet je bij Neita zijn.