Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Industriewielen

Filters Open filters Wis filters

Merk

Type

Wieldiameter (mm)

Totale hoogte (mm)

Draagvermogen (kg)

Serie

Wiellager

Materiaal

Toepassingen

1032 resultaten | sorteren op

Industriële wielen van Tellure Rota zijn hoogwaardige wielen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen.

Tellure Rota is een bekend merk dat gespecialiseerd is in het produceren van wielen en wielsystemen voor verschillende toepassingen.

De industriële wielen van Tellure Rota worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware belastingen, schokken, slijtage en extreme omstandigheden.

Tellure Rota biedt een breed scala aan industriële wielen, waaronder zwenkwielen, bokwielen, zwaarlast-wielen, transportwielen en vele andere varianten. Deze wielen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en ontwerpen, zodat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende industriële toepassingen.

De wielen van Tellure Rota worden veel gebruikt in magazijnen, fabrieken, logistieke centra, productielijnen en andere industriële omgevingen waar mobiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid essentieel zijn. Ze bieden soepele en nauwkeurige beweging, goede tractie en verminderen het geluidsniveau tijdens het rollen.

Met de industriële wielen van Tellure Rota kun je rekenen op kwaliteit en prestaties. Ze zijn ontworpen om de efficiëntie van uw industriële processen te verbeteren en de werkomgeving veiliger te maken.