Meer dan 45.000 tevreden klanten

Gratis verzending vanaf 50 euro!

Ma-vr voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Lineair

Filters Open filters Wis filters

Merk

Binnenmaat (mm)

Statische belasting (kN)

Dynamische belasting (kN)

Type

84 resultaten | sorteren op

Lineaire Kogellagers en Kogellager eenheden - Hoogwaardige Producten

Ontdek ons assortiment hoogwaardige lineaire kogellagers en kogellagereenheden bij Neita. Van lineaire kogellagerblokken tot lineaire asbokken, wij bieden diverse oplossingen voor soepele lineaire bewegingen. Bekijk onze producten nu!

Bij Neita bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige lineaire kogellagers en kogellagereenheden. Of je nu op zoek bent naar lineaire kogellagerblokken, lineaire asbokken of andere lineaire bewegingsoplossingen, wij hebben de producten die aan jouw behoeften voldoen.

Lineaire kogellagers zijn essentiële componenten in verschillende toepassingen waar soepele lineaire beweging vereist is. Ze worden veel gebruikt in industriële machines, automatiseringssystemen en transportbanden. Bij Neita begrijpen we het belang van betrouwbare en duurzame lineaire kogellagers, en daarom hebben we een zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld.

Een van onze populaire producten is de lineaire kogellagereenheid. Deze eenheid bestaat uit een lineaire kogellager gemonteerd op een behuizing, waardoor het gemakkelijk is om de lineaire beweging te realiseren. Onze lineaire kogellagereenheden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, zodat je de juiste eenheid kunt kiezen voor jouw specifieke toepassing.

Daarnaast bieden we ook lineaire kogellagerblokken aan. Deze blokken bevatten een lineaire kogellager die gemonteerd is in een behuizing met montagegaten. Hierdoor kun je de lineaire kogellager eenvoudig bevestigen en integreren in jouw systeem. Onze lineaire kogellagerblokken zijn ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid. Het lineair kogellagerblok is uitstekend geschikt voor 3D printing & vele andere CNC-toepassingen.

Als je op zoek bent naar lineaire asbokken, ben je bij Neita ook aan het juiste adres. Onze lineaire asbokken bieden ondersteuning aan de lineaire as en zorgen voor een soepele en nauwkeurige lineaire beweging. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afmetingen, zodat je de juiste asbok kunt kiezen voor jouw toepassing.

Bij Neita streven we ernaar om alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Onze lineaire kogellagers en kogellagereenheden zijn gemaakt van robuuste materialen en worden geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen. We begrijpen dat betrouwbaarheid en prestaties van cruciaal belang zijn, en daarom zorgen we ervoor dat onze producten aan deze eisen voldoen.