WIELEN EN RVS GAFFELS

Heeft u het type wiel van uw keuze kunnen vinden, dan kunt u door
- op een afbeelding te klikken naar het type wiel van de serie gaan.

Bent u niet in staat geweest het wiel dat u zoekt te vinden, klik dan op het tabblad Helpdesk voor verdere ondersteuning.

Artikelen met dit icoontje zijn in de regel uit voorraad leverbaar
Artikelen met dit icoontje hebben een leveringstijd van 1 - 3 weken

Alle in de webwinkel genoemde prijzen zijn netto per stuk,
exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Serie 22
wiel van kunststof met massieve grijze rubberband  rvs zwenkwiel met plaat en wiel van kunststof met massieve grijze rubberband   rvs zwenkwiel met boutgat en wiel van kunststof met massieve grijze rubberband
Wiel van polypropeen met massieve grijze rubberband voor licht tot middelzwaar transport. Wiel met glijdlager; roestvaststalen zwenk- en bokgaffels.
Geluidarm, stootvast en trillingdempend. Niet strepende band voor gebruik op keramische tegels, linoleum, etc. Geschikt bij lichte zuren en basen.
Wieldiameter : 80 - 125 mm. Draagvermogen : 65 - 100 kg.

Serie 73
wiel van polyamide met elastische blauwe rubberband  rvs zwenkwiel met plaat en wiel van polyamide met elastische blauwe rubberband
Wiel van polyamide 6 met opgevulcaniseerde elastische rubberband voor middelzwaar transport. Wiel met glijd-of rvs rollager; roestvaststalen zwenk- en bokgaffels.
Uitstekende roleigenschappen op vrijwel elke ondergrond, geluidarm, stootvast, trillingdempend. Niet strepende band voor gebruik op keramische tegels, linoleum, etc. Geschikt bij zwakke chemicaliŽn.
Wieldiameter : 160 - 200 mm. Draagvermogen : 300 - 450 kg.

Serie 61
wiel van polyamide met zacht polyurethaan loopvlak  rvs zwenkwiel met plaat en wiel van polyamide met zacht polyurethaan loopvlak rvs zwenkwiel met boutgat en wiel van polyamide met zacht polyurethaan loopvlak
Wiel van kunststof met gespoten zacht polyurethaan loopvlak voor licht tot middelzwaar transport. Wiel met glijdlager; roestvaststalen zwenk- en bokgaffels.
Lage rolweerstand. Relatief ongevoelig voor beschadigingen, elastisch en slijtvast. Glad oppervlak, hygiŽnisch. Voor gebruik op een vlakke, harde ondergrond, maar ook bij kleinere oneffenheden zoals licht beschadigde vloeren. Alternatief voor wielen met rubberband bij alcohol, glycol en vele zuren, basen en chemicaliŽn en bij verzadigde stoom.
Wieldiameter : 80 - 200 mm. Draagvermogen : 75 - 300 kg.

Serie 66
wiel van polyamide met gegoten polyurethaan loopvlak  rvs zwenkwiel met plaat en wiel van polyamide met gegoten polyurethaan loopvlak rvs zwenkwiel met boutgat en wiel van polyamide met gegoten polyurethaan loopvlak
Wiel van polyamide 6 met gegoten polyurethaan loopvlak voor middelzwaar transport. Wiel met glijd- of rvs rollager; roestvaststalen zwenk- en bokgaffels.
Lage rolweerstand. Relatief ongevoelig voor inkervingen en zeer slijtvast. Niet strepende, geluidsarme loop. Glad oppervlak, hygiŽnisch. Voor gebruik op een vlakke, harde ondergrond zoals tegels, cement en coatings. Geschikt bij alcohol, glycol, minerale oliŽn en vetten.
Wieldiameter : 80 - 200 mm. Draagvermogen : 150 - 300 kg.

Serie 66 - zwaar
wiel van polyamide met gegoten polyurethaan loopvlak  zwaar rvs zwenkwiel met plaat en wiel van polyamide met gegoten polyurethaan loopvlak
Wiel van polyamide 6 met gegoten polyurethaan loopvlak voor middelzwaar tot zwaar transport. Wiel met glijd- of rvs rollager; roestvaststalen zwenk- en bokgaffels.
Lage rolweerstand. Relatief ongevoelig voor inkervingen en zeer slijtvast. Niet strepende, geluidsarme loop. Glad oppervlak, hygiŽnisch. Voor gebruik op een vlakke, harde ondergrond zoals tegels, cement en coatings. Geschikt bij alcohol, glycol, minerale oliŽn en vetten.
Wieldiameter : 150 - 200 mm. Draagvermogen : 400 - 600 kg.

Serie 68
wiel van polyamide  rvs zwenkwiel met plaat en wiel van polyamide rvs zwenkwiel met boutgat en wiel van polyamide
Wiel van polyamide 6 voor licht tot middelzwaar transport. Wiel met glijd- of rvs rollager; roestvaststalen zwenk- en bokgaffels.
Zeer lage rolweerstand. Glad oppervlak, hygiŽnisch. Voor gebruik op een vlakke, harde ondergrond zoals tegels, cement en coatings. Geschikt bij vele chemicaliŽn en bij verzadigde stoom.
Wieldiameter : 80 - 200 mm. Draagvermogen : 180 - 300 kg.

Serie 68 - zwaar
wiel van polyamide  zwaar rvs zwenkwiel met plaat en wiel van polyamide
Wiel van polyamide 6 voor zwaar transport. Wiel met glijd- of rvs rollager; roestvaststalen zwenk- en bokgaffels.
Zeer lage rolweerstand. Glad oppervlak, hygiŽnisch. Voor gebruik op een vlakke, harde ondergrond zoals tegels, cement en coatings. Geschikt bij vele chemicaliŽn en bij verzadigde stoom. Geschikt bij vele chemicaliŽn en bij verzadigde stoom.
Wieldiameter : 125 - 200 mm. Draagvermogen : 500 - 750 kg.

Ambachtsweg 18 - 3542 DG Utrecht - Telefoon: 030-2411887 - Fax: 030-2412034. Klik hier voor plattegrond - Disclaimer