WIELEN MET MASSIEVE RUBBERBAND

Heeft u het type wiel van uw keuze kunnen vinden, dan kunt u door
- op een afbeelding te klikken naar het type wiel van de serie gaan.

Bent u niet in staat geweest het wiel dat u zoekt te vinden, klik dan op het tabblad Helpdesk voor verdere ondersteuning.

Artikelen met dit icoontje zijn in de regel uit voorraad leverbaar
Artikelen met dit icoontje hebben een leveringstijd van 1 - 3 weken

Alle in de webwinkel genoemde prijzen zijn netto per stuk,
exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Serie 71
wiel van polypropeen met massieve niet-strepende grijze rubberband
Wiel van polypropeen met massieve thermoplastische grijze rubberband. Wiel met kogellager; glansverzinkte zwenk- en bokgaffels.
Voor licht transport op een relatief vlakke ondergond in bv. fabrieken, kantoren, magazijnen, winkels en horeca. Licht en soepel lopend door centraal in het wiel geplaatst kogellager. Niet strepende band voor gebruik op keramische tegels, zeil, hout, tapijt, etc.
Wieldiameter : 80 - 125 mm. Draagvermogen : 70 - 120 kg.

Serie 22
wiel van kunststof met massieve niet-strepende grijze rubberband  zwenkwiel met plaat en wiel van kunststof met massieve niet-strepende grijze rubberband   zwenkwiel met boutgat en wiel van kunststof met massieve niet-strepende grijze rubberband
Wiel van polypropeen met massieve grijze rubberband voor licht tot middelzwaar transport. Wiel met glijdlager; glansverzinkte en roest-
vaststalen zwenk- en bokgaffels.
Voor licht tot middelzwaar transport in bv. kantoren, magazijnen en winkels. Geluidarm, stootvast en trillingdempend. Niet strepende band voor gebruik op keramische tegels, linoleum, etc.
Wieldiameter : 80 - 125 mm. Draagvermogen : 65 - 110 kg.

Serie 23
wiel van verzinkt plaatstaal met massieve grijze niet-strepende grijze rubberband  zwenkwiel met plaat en wiel van verzinkt plaatstaal met massieve niet-strepende grijze rubberband   zwenkwiel met boutgat en wiel van verzinkt plaatstaal met massieve niet-strepende grijze rubberband
Wiel van glansverzinkt plaatstaal met massieve grijze rubberband voor licht tot middelzwaar transport. Wiel met rollager; glansverzinkte zwenk- en bokgaffels.
Voor licht tot middelzwaar transport in bv. kantoren, magazijnen en winkels. Geluidarm, stootvast en trillingdempend. Niet strepende band voor gebruik op keramische tegels, linoleum, etc.
Wieldiameter : 80 - 200 mm. Draagvermogen : 65 - 230 kg.

Serie 52
wiel van kunststof met massieve zwarte rubberband  zwenkwiel met plaat en wiel van kunststof met massieve zwarte rubberband   zwenkwiel met boutgat en wiel van kunststof met massieve zwarte rubberband
Wiel van polypropeen met massieve zwarte rubberband voor licht tot middelzwaar transport. Wiel met glijd- of rollager; glansverzinkte zwenk- en bokgaffels.
Voor licht tot middelzwaar transport in bv. kantoren, magazijnen en winkels. Geluidarm, stootvast en trillingdempend.
Wieldiameter : 80 - 200 mm. Draagvermogen : 65 - 225 kg.

Serie 53
wiel van verzinkt plaatstaal met massieve zwarte rubberband  zwenkwiel met plaat en wiel van verzinkt plaatstaal met massieve zwarte rubberband   zwenkwiel met boutgat en wiel van verzinkt plaatstaal met massieve zwarte rubberband
Wiel van glansverzinkt plaatstaal met massieve zwarte rubberband voor licht tot middelzwaar transport. Wiel met rollager; glansverzinkte zwenk- en bokgaffels.
Voor licht tot middelzwaar transport in bv. kantoren, magazijnen en winkels. Geluidarm, stootvast en trillingdempend.
Wieldiameter : 80 - 200 mm. Draagvermogen : 65 - 225 kg.

Ambachtsweg 18 - 3542 DG Utrecht - Telefoon: 030-2411887 - Fax: 030-2412034. Klik hier voor plattegrond - Disclaimer