WIELEN VAN POLYAMIDE MET POLYURETHAAN LOOPVLAK

Heeft u het type wiel van uw keuze kunnen vinden, dan kunt u door
- op een afbeelding te klikken naar het type wiel van de serie gaan.

Bent u niet in staat geweest het wiel dat u zoekt te vinden, klik dan op het tabblad Helpdesk voor verdere ondersteuning.

Artikelen met dit icoontje zijn in de regel uit voorraad leverbaar
Artikelen met dit icoontje hebben een leveringstijd van 1 - 3 weken

Alle in de webwinkel genoemde prijzen zijn netto per stuk,
exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Serie 60
wiel van polyamide met hard polyurethaan loopvlak   zwenkwiel met plaat en wiel van polyamide met hard polyurethaan loopvlak   zwenkwiel met boutgat en wiel van polyamide met hard polyurethaan loopvlak
Wiel van polyamide 6 met gespoten hard polyurethaan loopvlak voor licht tot middelzwaar transport. Wiel met rollager; glansverzinkte zwenk- en bokgaffels.
Zeer lage rolweerstand. Relatief ongevoelig voor beschadigingen en slijtvast. Glad oppervlak, hygiŽnisch. Voor gebruik op een vlakke ondergrond en voor langdurig statisch gebruik onder belasting.
Wieldiameter : 80 - 200 mm. Draagvermogen : 120 - 300 kg.

Serie 61
wiel van polyamide met zacht polyurethaan loopvlak   zwenkwiel met plaat en wiel van polyamide met zacht polyurethaan loopvlak   zwenkwiel met boutgat en wiel van polyamide met zacht polyurethaan loopvlak
Wiel van kunststof met gespoten zacht polyurethaan loopvlak voor licht tot middelzwaar transport. Wiel met glijdlager; glansverzinkte en roestvaststalen zwenk- en bokgaffels.
Lage rolweerstand. Relatief ongevoelig voor beschadigingen, elastisch en slijtvast. Glad oppervlak, hygiŽnisch. Voor gebruik op een vlakke, harde ondergrond, maar ook bij kleinere oneffenheden zoals licht beschadigde vloeren.
Wieldiameter : 80 - 150 mm. Draagvermogen : 75 - 250 kg.

Serie 66
wiel van polyamide met gegoten polyurethaan loopvlak  zwenkwiel met plaat en wiel van polyamide met gegoten polyurethaan loopvlak   zwenkwiel met boutgat en wiel van polyamide met gegoten polyurethaan loopvlak
Wiel van polyamide 6 met gegoten polyurethaan loopvlak voor middelzwaar tot zwaar transport. Wiel met glijd-, (rvs)rol- of kogellagers; glans- verzinkte en roestvaststalen zwenk- en bokgaffels.
Lage rolweerstand. Relatief ongevoelig voor inkervingen en zeer slijtvast. Niet strepende, geluidsarme loop. Glad oppervlak, hygiŽnisch. Voor gebruik op een vlakke, harde ondergrond zoals tegels, cement en coatings.
Wieldiameter : 80 - 200 mm. Draagvermogen : 150 - 600 kg.

Serie 66 - zwaar
wiel van polyamide met gegoten polyurethaan loopvlak  zwaar zwenkwiel met plaat en wiel van polyamide met gegoten polyurethaan loopvlak
Wiel van polyamide 6 met gegoten polyurethaan loopvlak voor middelzwaar tot zwaar transport. Wiel met glijd- of (rvs)rollager; geelverzinkte en roestvaststalen zwenk- en bokgaffels.
Lage rolweerstand. Relatief ongevoelig voor inkervingen en zeer slijtvast. Niet strepende, geluidsarme loop. Glad oppervlak, hygiŽnisch. Voor gebruik op een vlakke, harde ondergrond zoals tegels, cement en coatings.
Wieldiameter : 100 - 250 mm. Draagvermogen : 200 - 1.000 kg.

Ambachtsweg 18 - 3542 DG Utrecht - Telefoon: 030-2411887 - Fax: 030-2412034. Klik hier voor plattegrond - Disclaimer