HITTEBESTENDIGE WIELEN

Heeft u het type wiel van uw keuze kunnen vinden, dan kunt u door
- op een afbeelding te klikken naar het type wiel van de serie gaan.

Bent u niet in staat geweest het wiel dat u zoekt te vinden, klik dan op het tabblad Helpdesk voor verdere ondersteuning.

Artikelen met dit icoontje zijn in de regel uit voorraad leverbaar
Artikelen met dit icoontje hebben een leveringstijd van 1 - 3 weken

Alle in de webwinkel genoemde prijzen zijn netto per stuk,
exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Serie 67
wiel van hittebestendig fenolhars  zwenkwiel met plaat en wiel van hittebestendig fenolhars zwenkwiel met boutgat en wiel van hittebestendig fenolhars
Wiel van hittebestendig (tot 300įC) fenolhars voor licht tot middelzwaar transport. Wiel met glijdlager; glansverzinkte en rvs zwenk- en bokgaffels.
Zeer lage rolweerstand. Glad oppervlak, hygiŽnisch. Voor gebruik op een vlakke ondergrond, zoals tegels, cement en coatings. Niet geschikt voor op zg. anti-slipvloeren en bij obstakels zoals drempels en resten op de vloer. Geschikt bij verschillende chemicaliŽn en bij verzadigde stoom.
Wieldiameter : 80 - 200 mm. Draagvermogen : 150 - 500 kg.

Serie 72GS
wiel van aluminium met hittebestendig elastisch siliconenrubber  zwenkwiel met plaat en wiel van aluminium met hittebestendig elastisch siliconenrubber zwenkwiel met boiutgat en wiel van aluminium met hittebestendig elastisch siliconenrubber
Wiel van aluminium met een loopvlak van hittebestendig (tot 250įC) elastisch siliconenrubber voor licht transport. Wiel met kogellagers; glansverzinkte en rvs zwenk- en bokgaffels.
Voor een geruisarme loop op een vlakke of licht oneffen ondergrond, zoals tegels, cement en coatings. Geschikt bij de meeste stoffen die worden gebruikt in de voedselverwerkende industrie.
Wieldiameter : 100 mm. Draagvermogen : 80 kg.

Ambachtsweg 18 - 3542 DG Utrecht - Telefoon: 030-2411887 - Fax: 030-2412034. Klik hier voor plattegrond - Disclaimer