WEBWINKEL VOORWAARDEN


Klik hier voor onze voorwaarden. Het is een pdf bestand en om dit te kunnen bekijken heeft u de Acrobat Reader nodig. 
Heeft u dat niet? Klik dan hier om het gratis te downloaden.

In het kader van de wet "kopen op afstand" heeft de consument bij het doen van een aankoop op afstand het recht op een "afkoelingsperiode" van 7 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij de afnemer slechts de portokosten voor het terugsturen hoeft te betalen.

Wanneer de afnemer zich bedenkt over een gedane bestelling dan kan de afnemer deze binnen 7 werkdagen deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd retour sturen. 
Als peildatum geldt de afleveringsdatum van de vervoerder.


Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele en onbeschadigde verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. 
Voeg voor een snelle en correcte afhandeling dan ook altijd een kopie van de aankoopfactuur bij met de vermelding ‘annulering’ en uw bank- of girorekeningnummer.

 

Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor restitutie in aanmerking. De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor rekening van de klant.

Ambachtsweg 18 - 3542 DG Utrecht - Telefoon: 030-2411887 - Fax: 030-2412034 - E-mail:neita@neita.nl
Klik hiervoor plattegrond - Disclaimer