iDEAL
afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving

Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Met iDEAL kunt u afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij ING, en e.dentifier bij 
ABN AMRO. Attentie: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode bij de hand). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.
iDEAL is ontwikkeld door ING, ABN AMRO en Rabobank. Wanneer u een rekening bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers heeft, dan kunt u direct online uw bestelling betalen. Bij het afrekenen kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Daarna wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geÔnformeerd dat de bestelling is betaald. 

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?
De kosten van €0,85 zijn opgenomen in de verzendkosten. Het voordeel van betaling via iDEAL is dat uw bestelling snel behandeld kan worden. Daarnaast zijn er voor u geen extra kosten aan verbonden.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met iDEAL terug. 

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?
Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid. 

Klik hier voor een demonstratie van iDEAL betaling


Ambachtsweg 18 - 3542 DG Utrecht - Telefoon: 030-2411887 - Fax: 030-2412034 - E-mail:neita@neita.nl
Klik hiervoor plattegrond - Disclaimer
Ambachtsweg 18 - 3542 DG Utrecht Telefoon: 030-2411887 Fax: 030-2412034. Klik hier voor plattegrond - Disclaimer