WEBWINKEL BETAALINFORMATIE

Neita Techniek heeft een aantal betaalmethoden, zodat u altijd een betaalwijze kunt kiezen die u het beste uitkomt en bij al deze methoden is uw veiligheid gegarandeerd.

iDEAL is de allernieuwste manier om veilig en gemakkelijk te betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U klikt op de iDEAL-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. 
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven(dus snelle levering) en wij worden door uw bank geÔnformeerd, zodat uw order direct kan worden behandeld en dezelfde dag kan worden verzonden. 
Gebruik van iDEAL is geheel gratis.
Lees meer - demo iDEAL 
MMM
Neita hecht veel belang aan de veiligheid van klant- en betalingsgegevens, daarom maken wij gebruik van een nederlandse payment service provider. 
DocData N.V. is zo'n organisatie, die in de afhandeling van veilig betalen via internet gespecialiseerd is. Veel webwinkels maken gebruik van de betalingsservice van DocData, omdat dit garant staat voor optimaal betalingsgemak en veiligheid. 

  Ondanks het feit dat wij geen winkel hebben is het toch mogelijk uw bestelling af te halen. Afhalen is alleen mogelijk nadat wij met u een afspraak hebben gemaakt. Klik hier voor meer info.
MMM
  Kiest u voor deze betaalmethode bij het afronden van uw bestelling, dan betaalt u contant bij aflevering aan de bezorger. 
Deze mogelijkheid bieden wij alleen in Nederland aan en uitsluitend voor bezorging door GLS! 
Lees hier meer over de handelwijze
MMM
  Na het plaatsen van een bestelling wordt er een orderbevestiging naar uw e-mail adres gestuurd. 
Uw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling behandeld.
Lees hier meer over hoe te handelen
MMM

Alle in de webwinkel genoemde prijzen zijn netto per stuk, 
exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Bankgegevens bij vooruitbetaling aan Neita Techniek:
    ING-bank de Meern, IBAN NL28INGB0657499854

Voor buitenlandse betalingen benodigd:
BIC/SWIFTCODE: INGBNL2A
IBANNUMMER: NL28INGB0657499854

Ambachtsweg 18 - 3542 DG Utrecht - Telefoon: 030-2411887 - Fax: 030-2412034 - E-mail:neita@neita.nl
Klik hiervoor plattegrond - Disclaimer